Syfte och mottagare

Syfte och mottagare
Vi vill gärna att båda kända och okända besöker vår blogg. Besökare från både när och fjärran. Stora som små.

(Bild från Pixabay)

Vår blogg är till största delen en bilddagbok med så lite text som möjligt. Vi har gjort den till just en bilddagbok för att alla ska kunna följa vårt skolarbete, oavsett ålder, bakgrund och språk. Det gör det också möjligt att besökare från andra länder kan ta del av stora delar av vårt innehåll och prova det vi gör.

Kanske går du som läser detta i en annan klass eller på en annan skola och vill följa vad vi gör.
Kanske är du förälder till någon av oss i klassen och besöker bloggen när vi barn är i skolan. Då vet du redan innan du hämtar på skolan vad vi har jobbat med och kan vara mer delaktig i vårt lärande.

Eller kanske är du lärare.  Då kan du få nya ideer, se nya arbetssätt och finna inspiration om hur vi möter digitaliseringen i skolan.

Då bloggen har flera länkar till olika saker som vi jobbar med så finns det även möjlighet att ta del av det vi gör genom att prova själv. På så sätt delar vi med oss av lärandeexempel som mottagaren själva kan prova.

Och självklart, så jobbar vi själva med vår blogg dagligen och besöker den tillsammans på lektionerna för att uppleva saker om och om igen och reflektera över lärandet. Då har vi stora möjligheter att jobba med förmågor såsom att samtala, diskutera, argumentera, granska mm utifrån vårt eget lärande. Det får vårt lärande att växa och vår blogg blir levande.

Vi hoppas att ni som besöker vår blogg gör det med ett fritt sinne och inspireras till att prova det vi gör, och redan nu utveckla lärandet med hjälp av IKT.

Ja,vem du än är så är du varmt välkommen att följa, kommentera och bli fylld av värme av allt kul vi gör tillsammans.